By NORHALIMAH

Berkongsi rasa,tips dan cerita

LightBlog

BOOK FAIR Sesi bersama Dr.Irfan Khairi jom masuk!!! ramainya Salam... Hari ni saya berpeluang menjejakkan kaki ke pameran buku terbesar ya...

A journey to Book Fair,PWTC

BOOK FAIR
Sesi bersama Dr.Irfan Khairi
jom masuk!!!
ramainya

Salam...
Hari ni saya berpeluang menjejakkan kaki ke pameran buku terbesar yang diadakan setiap tahun di PWTC.Pengalaman hari ini cukup bermakna.Boleh dikatakan hampir kesemua gerai telah saya lawati.Saya pergi bersama Fizah,sahabat saya di UIA.Di sana saya bertemu dengan beberapa orang teman.Terserempak juga dengan Nabil(Far-east),salah seorsng kumpulan hijjaz dan Dr.Irfan Khairi.

Entri saya kali ini lebih kepada perkongsian ilmu yang saya temui daripada buku-buku yang saya beli.Antaranya,Solusi,Sejarah Para Nabi dan Rasul dan Ketika Cinta Berbuah Surga.
Saya masih lagi dalam proses membaca kesemua buku tersebut.Saya baru habis baca buku Solusi No1,banyak manfaatnya.Dengan barisan panel yang mantap,sudah pasti isinya juga hebat.
Ketika Cinta Berbuah Surga,setakat yang saya baca memaparkan kisah berunsurkan islam.Kisah-kisah di dalamnya membuatkan kita berfikir tentang hikmahnya.Karangan Habiburrahman El- Shirazy ini cukup indah.Setiap bait kata-kata mempunyai makna yang tersirat.Terasa diri ini cukup kerdil.

Saya harap saya akan berjaya menghabiskan semua buku yang telah dibeli.=)

2 ulasan:

wah~bestnye
nak gi jugak..
tapi org nak exam skang ni..
doakan eh..
mmuah..
huhu

~Nor Halimah~ berkata...

yup
best sgt2!=)
turun la sane...
huhu
smg bjaye..