By NORHALIMAH

Berkongsi rasa,tips dan cerita

LightBlog

1. Copy Badge Cute Blogger Award untuk diletakkan di blog anda 2. Link atau ceritakan kembali siapa yg memberikan award ini kepada anda....

Award from Kak GG




1. Copy Badge Cute Blogger Award untuk diletakkan di blog anda

2. Link atau ceritakan kembali siapa yg memberikan award ini kepada anda.

Kak GG yang bagi award ni kat saya. Kak GG yang saya kenal dari zaman sekolah menengah..heehehe..Berhubung semula melalui internet=p

3. Setiap blogger hendaklah menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum pemenang seterusnya.

10 FAKTA TENTANG SAYA=)

1.Hamba Allah yang masih membaiki diri yang hina ini...

2. Sangat suka menonton cerita Korea,Jepun dan Cina. Tak semua lah.. Sehingga digelar ''budak Korea''. Saya minat pon ade sebab..=p

3. Suka memandu kereta. Seronok dapat pandu kereta=p

4. Suka tangkap n edit gambar..

5. Suka main ngan budak-budak. Sampai kadang2 terlupa yang diri ini sudah besar..wakakaakak..

6. Punya seorang teman yang sentiasa di sisi sampai sekarang. huhu. Ape-ape psl saya semua dia tahu.Nama dia Aisyah. Dah macam adik-beradik kot.. Ramai org ingat kami kembar sbb muka ada iras2..=p

7. Sesetengah org maybe kata saya sombong tapi kalau da kenal..Ade yg kate sy ni kelakar. x wat pe pon da kene. haha. suka gelak n ketawa kot..dalam hati hanya Tuhan yang tahu.

8.Sangat sayang akan ibu saya..Tak dapat digambarkan dengan kata2.

9.Ingin menjejakkan kaki ke Korea dan Jepun. Kalau boleh semua tempat nak gi..huhu..InshaAllah

10. Sedang menyambung pelajaran di sebuah universiti. Kos yang diambil adalah pilihan pertama. Seluruh keluarga menyokong dan berharap kepada saya. Megharapkan agar diri ini terus kuat menghadapi ujian yang melanda diri ini.






1 ulasan:

~najah najihah~ berkata...

huhu,,,
salam ziarah~
tahniah..hehe.
selamat meneruskan tinta dakwah dan tarbiyyyah..