Monday, July 23, 2012

ngomong jowo

Coretan daripada Nor Halimah Ahmad Ramli at 2:34 PM


Pesanan Orang Jawa....
As salam wahai konco-konco karo sedulur. Mogo di paringi waras. Wong sing apik, hati ne mulio, mikir sing bening, ngomong sing bener, nolong wong susah, sedekah sing okeh dan ikhlas. Orak nyusah ke wong lain, kerjo ne kenteng, urep pe menyumbang, mati ne akeh wong kangen. Mogo doso di ampuni Pengeran.

by: Dr.Mohd Fadzilah Kamsah

0 comments:

 

Flavor of my life Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea