Wednesday, May 08, 2013

Ahlan wasahlan , Muhammad Harraz dan Ulfah Khairah:))

Coretan daripada Nor Halimah Ahmad Ramli at 8:04 PM
Bismillahirrahmanirrahim
Alhamdullilah, akak sepupu saya selamat melahirkan bayi lelaki pertama( dia dah ada 3 anak perempuan) :)
Baru-baru ini saya berpeluang bertemu dengan bayi baru ni.
Comel sangat,subhanallah:)
Saya suka tengok baby ^^
Tapi tak pe. Saya doakan Muhammad Harraz jadi anak yang soleh.
Nanti mak ngah datang jumpa lagi ye:) Tahniah Kak Fizah dan suami.* dulu masa saya baby,kak fizah ni yang jaga saya:)
Sehari sebelum balik kampung, saya pergi beli baju untuk Harraz.
Antara port yang paling saya suka dalam super market ialah tempat jual barang bayi!
Sebab saya rasa gembiranya. Teringat kata seorang sahabat saya, Ain : " Nanti kau ada anak,mesti habis semua kau nak angkut balik" :p haha. Oh tidaklah. Habislah kalau cam tu.
Lamanya saya duk situ. Akhirnya saya pilih baju Pooh biru untuk Harraz.



Oh memang besar sebab pada saya kalau nak beli baju untuk baby better beli yang saiz besar,lama boleh pakai hehe Baby kan cepat besar!
Oh ya ,kawan saya Ain tu pun dah bersalin anak sulungnya, Ulfah Khairah.
Tahniah, Ain& Amir:)
 Nanti mak cik datang jumpa Khairah pulak ye. *tengah fikir nak bawa apa untuk awak,Ulfah. hehe
Baby perempuan lagi banyak pilihan. Tunggu ye,mak cik fikir dulu. Bahagianya ada anak seiring juga dengan tanggungjawab nak didik anak dalam suasana hari ini. Semoga semua jadi anak yang baik.^^


ni Muhammad Harraz



 ni Ulfah Khairah

Wassalam


0 comments:

 

Flavor of my life Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea