Tuesday, August 31, 2010

beberapa hari lagi..

Coretan daripada Nor Halimah Ahmad Ramli at 8:05 PM 0 comments
bismillahhirrahmanirrahim...
tinggal beberapa hari lagi.
bulan ramadhan bakal berlalu.
adakah perubahan diri ini...
pelbagai kisah yang tercatat.
kisah kamu terutamanya.
mengajar kita 1001 erti kepercayaan dan kejujuran.
sukar kan..apapun kita tetap kena kuat.
yang penting,kita kuat kan=p Jangan risau saya.

ramadhan kali ni..
banyak pengalaman yang saya timba.
bersama rakan-rakan terutama MRC dan BRC mahallah.
Terima kasih.
program Ramadhan kita belum berakhir.
Terima kasih atas tunjuk ajar kalian.
Angah,terima kasih jadi kakak yang sentiasa bersama kami^_^

Kepada Su,maaf selalu tak berpeluang berbuka bersama..
Tapi sahur selalu sama-sama..

Kepada rakan-rakan sekelas dan sebilik.
Terima kasih semua.
Jangan lupa masih banyak tugasan menanti selepas cuti raya.

Tahun ni saya akan beraya di Pahang raya pertama tetapi tetap akan pulang ke kampung halaman tercinta.
Wait for me because this year I'm not the one yang akan tunggu=p
Kepada bakal doktor, M.Fareezirwan,tahniah atas kejayaan anda.
Peristiwa lepas tu,harap menguatkan ko.
InshaAllah,kami akan hantar,huhu tapi tak janji.
Nanti bawa hadiah yer,sempena birthday dan berlepasnya Fareez..

Hari ni hati saya terkenangkan dan rindukan tempat itu.
Berada di rumah Mak Sham yang baru pulang dari umrah.
Terima kasih atas semuanya,Mak Sham
Saya perlu kembali ke UIA malam ni juga.^_^

Haa...tinggal lagi 3 hari.
Saya pasti kawan-kawan sedang ,mengira detik nak pulang.
Saya pun,banyak nak buat ni kat rumah.
Jaga diri dan selamat memburu lailatulqadar.
Jangan lupa datang qiam di MPH Mahallah Sumayyah 4.30am 1st September.
Semoga sentiasa dirahmati-Nya.

Friday, August 13, 2010

Salam Ramadhan 1431H

Coretan daripada Nor Halimah Ahmad Ramli at 1:45 AM 0 comments

Bismillahirrahmanirrahim.
Alhamdullilah.
Masih diberi peluang merasai nikmat Ramadhan yang terselit seribu satu rahsia.
Bulan yang dinanti-nanti.
Selamat meng''top up'' amal ibadah kita.
Semoga Ramadhan kali ini lebih bermakna buat semua^_^


saya rindu suasana Ramadhan di Nilai

Sunday, August 01, 2010

moga hari-hariku seindah pelangi...

Coretan daripada Nor Halimah Ahmad Ramli at 2:41 AM 0 comments
SUBHANALLAH.

LAMPU ISYARAT MERAH,SEMPAT TANGKAP GAMBAR^_^



bismillahirrahmanirrahim..
pelangi yang muncul..
membuatkan hati saya terpikat akan keindahannya.
subhanallah,indahnya.
andai hari-hariku juga indah seperti warna-warna pelangi....
namun di sebalik itu terlintas di fikiran saya,hidup ini penuh warna-warni seakan pelangi^_^
Upss..Selamat Pengantin Baru buat kakak sepupuku,Kak Nida&suami di Kota Tinggi,maaf tak dapat hadir.Semoga kekal bahagia selamanya.^_^


p/s:gambar ditangkap ketika hujan panas di Mentakab.
 

Flavor of my life Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea