Friday, February 26, 2010

tak tau tajuk apa.

Coretan daripada Nor Halimah Ahmad Ramli at 7:21 AM
bismillahirrahmanirrahim.
hujan pagi ni,sejuknya.
tunggu hujan reda dulu.
semalam pre-reg,memang riuh-rendah satu UIA.
server busy..
kelakar juga buat online pre-reg kat CC ngan kawan2.
tak lama dah nak final exam.
assignments and second test tak settle lagi.
plus presentation.
hope everything will be ok.
ok selamat bercuti.
salam maulidur rasul.
sama-sama kita mengenang dan terus mengamalkan sunnah Rasullulah S.A.W dalam kehidupan seharian.

mode:waiting for 9.30a.m. Balik bersama Nadz dan Yana
p/s: Kepada Bell,good luck for Pantun competition! By the way,seronoklah dapat debat arab semalam.I love it=D terima kasih kepada Abg Bad,Kak Huda dan Pariha serta siapa-siapa yang memberi semangat kepada saya. Percubaan pertama.

1 comments:

JuMaNaiLiaH said...

imah,jgn tension2!!chaiyok2..
hehe buat sikit2 task tu..
yg psti mst siap punye and cuti itu pasti...

tak tahu nak ckp ape sbnrnye=P

apepon chaiyok2!

kem salam pd sume=)

 

Flavor of my life Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea