Saturday, February 14, 2015

Selamat Pengantin Baru, Salsabiila & Razin Hanif^_^

Coretan daripada Nor Halimah Ahmad Ramli at 11:15 AM 2 comments
Bismillahirrahmanirrahim.

Entry kali ni aku tujukan special buat seorang sahabat yang aku mula2 kenal masa masuk CFS UIA Nilai.
Teringat pulak dulu katil double decker,aku kat atas dia kat bawah,
Awkward sgt mula-mula kenal.
Lepas tu lama-lama da biasa,katil pun jadi sebelah2.
Bila pergi UIA Gombak mula-mula bilik sekali lepas tu ktorg travel bilik lain-lain,bukanlah sebab gaduh haha
Teringat pernah kena food poisoning sama-sama time duk sebilik kat Gombak. Makan roti je sesame. Rindunya kat Bella!

Semalam 13.02.2015
Alhamdullilah Bell selamat menukar status kepada Puan Salsabiila,
Agak sedih sebab aku tak dapat g nikah sahabat yg sorang ni.
Tapi tak pe yang penting Bell happy dah dapat hadiah suami ikat reben yg die mintak masa birthday yg lepas heheh.

hehe ni gambar aku cilok kat fb pengantin,suami ikat reben. sweet sangat gambar ni:)


ni birthday bell kat steakhouse


ni pic akhir tahun lepas,waktu hack fon bella dengan bella sekali ade:)


Alhamdullilah, i'm so happy for u ,Bell. Tetibe aku yg dpt live update kt umah nak nangis sbb gembira sangat.
Satu perasaan yang aku suka dan menenangkan bila org yg aku kenal rapat dan sayang bahagia:)
Happynye tu kalo boleh nak melompat bintang hehe
For sure aku sgt suka tgk time org akad nikah,aku suka suasananya,debarannya,sebaknya saat seorang ayah nak lepaskan anak perempuan dia pd seorang suami.
Imah sangat happy dan nak ucap tahniah kat Bell. 
Semoga rumahtangga yg dibina terus dalam mawaddah dan sakinah,InshaAllah,
Bell inshaAllah mampu jadi isteri yang solehah,menantu yang the best,dan bakal ibu yg baik:)

Aku tak dapat bygkan camne berada kat sana. Mesti Bella sgt happy.
InshaAllah majlis resepsi nanti aku nak usahakan jugak datang dan dtg selfie ngan pengantin sekali.
Rindu pulak nak hack fon Bella. Boleh lagi ke ek? :p

Ok save the date 14/3/2015.
Minggu depan sorang lagi sahabat aku nak menukar status. heeh Cik Ira Rozana. InshaAllah nanti Imah datang.
Banyaknya wedding tahun ni,seronoknya.:)
hehe
Aku rasa tiap-tiap bulan aku ada jemputan wedding.
Paling banyak minggu dpn tapi aku tak dapat nak g semua sbb jarak antara kenduri yg agak jauh.
Apepun aku doakan yang terbaik untuk bakal-bakal pengantin sekalian^_^

Ok lah akhir kata,tahniah buat Puan Salsabiila dan suami^_^
Selamat melayari bahtera rumahtangga. Doakan Imah hehe
Wassalam.

Tuesday, February 10, 2015

selamat hari lahir,my support system:)

Coretan daripada Nor Halimah Ahmad Ramli at 11:06 PM 0 comments
Bismillahirrahmanirrahim.

Lama dah tak blogging. Hari ni 10 .2. Lagi beberapa minit je nak 11.02.2015.
Maka genaplah umur mak aku 65 tahun.

Esok birthday mak ,my support system yg paling awesome^_^
Syukur padaNya meminjamkan aku sampai saat ini seorang insan yg sangat awesome.
Yang selalu ada tak kira macam mana keadaan aku.
Yang tau jatuh bangun aku.
To be honest, aku adalah secret admirer aku. Sebab memang lah. Mak yang jaga aku dari kecik,lahirkan aku,kandungkan aku,jaga aku. Sejak dari umo 16 tahun aku tinggal ngan mak je,lepas ayah pergi selamanya. Ape cite pon,mak aku tetap usaha bagi yg terbaik untuk aku. Im proud to be mak's daughter:) Macam-macam mak dah lalui. Walaupun mak kecik je orangnya tapi hati manyak kuat. Semoga Allah terus lindungi mak.

Antara hadiah terindah daripadaNya ialah mak, Puan Salmiah Ibrahim.
Semoga segalanya yg terbaik untuk mak. 
Mak janganlah risau,semoga kesihatan mak bertambah baik,inshaAllah.
Akak sayang mak:)

Terima kasih mak atas segalanya^_^
Esok ade date ngan mak,okay^_^ huhu

gambar ni masa 2014,kat rumah Mak Cik Bi,seorang mak cik yang aku kenal masa g umrah 2010.sampai sekarang masih contact :)
 

Flavor of my life Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea