Thursday, September 11, 2014

Selamat Kembali:)

Coretan daripada Nor Halimah Ahmad Ramli at 10:03 PM
Bismillahirrahmanirrahim

Alhamdullilah dah 4 hari semester baru bermula
InshaAllah ini semester terakhir untuk double degree untuk saya dan kawan-kawan.
Cepatnya masa berlalu,almost 5 years duk kat Gombak.
Bila tengok balik gambar-gambar lama memang terasa cepatnya...
InshaAllah 13/10 ni nak konvo untuk first degree. Tak sabar sebab tu lah hadiah untuk mak , sedara mara dan kawan-kawan yang tak henti support.

Kelas untuk semester baru dah start. Semua dalam bahasa Arab,bahasa yang paling saya suka:)
Ustaz2 dan Ustazah dah masuk kelas untuk intro. Hehe
Semester ni ada 6 subjek,moga mampu menggalas tanggungjawab sebaiknya. :)

Buat semua yang baru masuk U atau sambung semester baru, all the best semua!
Ok,:)
Sekian .
Wassalam.

*rasasedihbilafikirlagi4bulan

0 comments:

 

Flavor of my life Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea