Saturday, June 14, 2014

cuti oh cuti

Coretan daripada Nor Halimah Ahmad Ramli at 11:21 PM
Bismillahirrahmanirrahim.
Lamanya tak menulis, bukan setakat berhabuk ni,dah taraf bersawang seperti rumah yang dah lama kena tinggal kan?:P
Dah seminggu cuti. Cuti kali ni nak cuti sepuasnya. Kihkih. Teruk kan?
Sebenarnya nak tolong all out untuk preparation majlis perkahwinan, upss.. Bukan saya yang nak kahwin tak lama lagi tapi one of my bestie hehe. She's just like my sister,honestly. That's why I'm super excited!!
Btw, salah seorang dari kami dah selamat jadi mama, alhamdullilah :)
Tahniah Solehah dan suami :)
Belum tengok baby lagi,inshaAllah nak g dalam masa terdekat. How fast time flies.
Rasa macam baru gelak-gelak dalam kelas masa sekolah.
Tup tap jadi bini orang, mama dah ..hehe
Tengah fikir design kad untuk kakakku yang sorang ni. Harap dia dan tunang dia suka huhu
Buat sahabat saya yang seorang lagi, cepat-cepat sembuh. Risau tau:( Get well soon, my dear twin!
Ok lah nak sambung buat apa yang patut.
Selamat bercuti semua yang cuti semester. hehe
Oh ye buat geng yang tengah students exchange kat Jogja, take care. Sefdih tak dapat g skali wei:(
Classmates LLBS yang lain jaga diri tau, see u in 3 months later:)
Yang tengah chambering, chaiyok3! Lawyers to be la korang:)

 ni our new member:p anak kawan baik saya:) Akrom Ikromi, such a cute boy:)
Yang tengah kat Indonesia ni, jaga diri wei! :)

Kepada adik-adik, esok sehari lagi cuti, Isnin jangan lupa g sekolah yek:p
Sebenarnya baru balik dari Kuantan,kenduri kahwin Kak Shazila lepas tu kebetulan kawan 2 orang ni ada kat Kuantan g kenduri lain,maka jumpalah dan berselfie. Abaikan aje tudung yang berterbangan dek kerana angin pantai yang sangat best! :) Tak kisah sebab memang suka pantai!


K. Wassalam.:)


0 comments:

 

Flavor of my life Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea