Wednesday, March 21, 2012

nak pergi mana?

Coretan daripada Nor Halimah Ahmad Ramli at 8:32 PM
bismillahirrahmanirrahim

lama menyepi tanpa sebarang khabar di blog:)
saya ada je,cuma tak berkesempatan untuk update.
tak lama lagi nak cuti mid sem?
apa rancangan saya?
siapkan assignment.
temankan mak ke Kuantan atas suatu urusan.
yang paling saya tengah fikir,destinasi untuk saya.
dah lama tak tangkap gambar kat destinasi yang menarik.
tak nak jauh-jauh:)
fikir dan terus fikir. ada cadangan tak?
kalau ada silakan bagitahu saya ye:)
oh ya sebelum tu Sabtu ni inshaAllah akan ke Konvesyen Bidadari Dunia 2012 bertempat di PICC bersama kawan bilik sewaktu di Nilai,Juma:).Tak sabar nak "dating" dengan Juma dan panel-panel konvesyen.
Jalan pun tak tau ni,tak pernah drive ke Putrajaya. Selalu jadi penumpang je.
Doakan semoga dipermudahkanNya:)

Selamat beristirehat semua dan ingat Dia setiap masa^_^

wassalam

0 comments:

 

Flavor of my life Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea