Friday, April 29, 2011

happy belated birthday to my dear friend a.k.a rumate a.k.a sister!

Coretan daripada Nor Halimah Ahmad Ramli at 1:45 AM 2 comments

bismillahirrahmanirrahim
post ni memang lewat.
istimewanya birthday si dia ni,kami sambut di airport klia.
tunggu flight punya pasal.
apapun mesti tu antara kenangan yang kami takkan lupa.
selamat hari lahir buat sahabat tersayang,Su!
17 April lepas.
Semoga sentiasa diberkatiNya.
Semoga dipermudahkan urusan.
Terima kasih atas segalanya.
Su sangat2 special di hati saya,sahabat yg baik^_^
Saya sayang kamu,sarangheyo unni!Rindu kamu juga!
Jaga diri baik2!
Anyongikeseyo.

p/s: jangan marah,su...ku ltk gmbr ni..^_^

Thursday, April 28, 2011

kembali aktif.

Coretan daripada Nor Halimah Ahmad Ramli at 5:07 PM 0 comments

_dalam flight_

bismilahhirrahmanirrahim.
alhamdullilah,saya kembali semula ke dunia blog.
setelah seminggu membawa diri terbang ke Sabah.
Saujana pandangan yang memukau,indah ciptaan-Nya begitu mengasyikkan saya.
Seminggu kenangan di sana takkan pernah saya lupa,
Terima kasih kepada keluarga angkat& Attia sekeluarga.
Percutian menarik bersama mak,Su,Nadz dan Kash.
Selamat bercuti lagi! Jaga diri semua.
Akan saya coretkan kisah kami sepanjang percutian di sini dalam entri akan datang.
wassalam

Monday, April 04, 2011

rindu mereka.

Coretan daripada Nor Halimah Ahmad Ramli at 5:02 PM 1 comments


bismillahirrahmanirrahim.

rindunya saya pada mereka.
3 sahabat baik yang saya kenali sejak zaman sekolah menengah.
Aisyah,Nova dan Solehah.
Aisyah,
walaupun satu kampus dekat sebulan tak jumpa.macam mana awak sekarang?
Nova,
sedang bercuti,harap2 sempat jumpa sebelum kamu pulang ke DQ.saya hanya dapat "contact" melalui telefon
Solehah,
saya tahu kamu dah kembali ke DQ tapi harap sangat dapat jumpa kamu.Boleh saya datang DQ?
Pendek kata,
saya rindu saat-saat sewaktu kita bersama.
suka mahupun duka,
sentiasa bersama
sampai saat ni,walaupun jarak memisahkan kita,
tapi ukhuwah yang terbina di hati tetap utuh.
Tak sabar nak jumpa semua,jom buat reunion geng kita je?Nak?
Semoga persahabatan kita berkekalan.
Saya rindukan 3 sahabat saya ni.
Semoga kamu semua berada dalam keadaan baik.
Jaga diri baik-baik.
Koi sayang korang^_^
saya tujukan lagu ni khas buat wokme bertige..

sahabat :devotees

Kulayarkan kerinduan di lautan memori
Mengimbau kenangan indah yang menyentuh emosi
Masih segar di ingatan saat mesra berputik
Hadirmu bawa sinaran cahaya inspirasi

Sahabat
kau sesungguhnya
Temanku di kala suka dan lara

Tika ku buntu diselubungi sendu
Kau tiupkan ketabahan untuk ku ukir senyuman
Bagaikan embun hilang diterbit fajar
Kau pergi jauh mengejar cita
Menggapai redha yang ESA

Duhai sahabat dengarkanlah
Bicara hati ini
Meskipun jarak memisahkan
Namun tiada noktah kasih
Biarlah waktu menentukan
Nilai ukhwah yang terjalin
Terusakanlah perjuangan
Hingga ketitisan darah yang terakhir

Dan aku...masih di sini
Terus mendaki puncak tertinggi hidupku
Dan aku...terus menanti
Saat yang manis akan berulang kembali
Sahabat...



p/s: koi highlight nama korang ikut warna kesukaan korang.koi tak lupe k!=)
Align Center
 

Flavor of my life Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea