Sunday, November 21, 2010

jom jawab tag

Coretan daripada Nor Halimah Ahmad Ramli at 3:30 PM

bismillahirrahmanirrahim..
thanks to my classmate Sofian sebab tagged saya di blog anda.

baru dapat online hari ni.
jadi jom kita jawab!


1-http://sof1an.blogspot.com/ di mata kalian..
(belum tengok? sila blogwalking)
blog yang penuh dengan cerita.paling banyak pasal si penulis suka budak-budak kot.^_^

2. nama blog anda dan kenapa letak nama tu.
flavor of my life sbb penuh cerita dalam hidup ni.

3. nama URL blog anda dan dari mana datangnya idea itu.
www.norhalimahahmadramli.blogspot.com. senang je sbb full name si penulis. jadi tak perlu tanya nama saya dah.semua dah tertera kan.hehe bangga dengan nama yang diberi.

4. apakah method dalam penulisan blog anda.
method??macam-macam sbb ni kan blog saya..=p

5. apa perasaan anda bila lihat blog orang cantik dan menarik sedangkan blog anda tidak (kadang-kadang blog sendiri cantik tp.merendahkan diri).
emmm pendapat korang?cantik ke??

6. bilakah blog anda diwujudkan.
dah lama.cuma dulu tak update..dari April 2008..da 2 tahun lebih blog ni.

7. siapakah orang yang pertama tahu dan menjadi follower blog anda?
org ptama tau??kwn baikku a.k.a kakakku=p yg ptama jd follower?mungkin sepupu saya yang sorang ni,Farah.


8. sila tag 5 nama lain untuk menerima tag tersebut dan forwardkan syarat-syarat ini.

Aisyah
Sarah
Aty
Farah
Kak Ain


soalannya :
1. http://norhalimahahmadramli.blogspot.com/ di mata kalian.. ini blog saya. :)
(belum tengok? sila blogwalking)
2. nama blog anda dan kenapa letak nama tu.
3. nama URL blog anda dan dari mana datangnya idea itu.
4. apakah method dalam penulisan blog anda.
5. apa perasaan anda bila lihat blog orang cantik dan menarik sedangkan blog anda tidak (kadang-kadang blog sendiri cantik tp.merendahkan diri).
6. bilakah blog anda diwujudkan.
7. siapakah orang yang pertama tahu dan menjadi follower blog anda?
8. sila tag 5 nama lain untuk menerima tag tersebut dan forwardkan syarat-syarat ini.

0 comments:

 

Flavor of my life Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea