Thursday, April 15, 2010

ditag Cik Sarah Saadi=)

Coretan daripada Nor Halimah Ahmad Ramli at 12:59 PM
bismillahirrahmanirrahim..
sarah,ampunkan saya,baru je perasan ditag oleh kamu=p
ok ready.one two, go.....

1) Adakah anda rasa anda hot??
erkk?? huhu...hot sbb tgh cuaca panas ni=p


2) Upload wallpaper PC/laptop yang anda guna sekarang!


3) Cerita pasal gambar.
gambar ni saya edit sendiri.dalam gambar ni ada sebahagian insan2 yg saya sayang dalam hidup saya=)

4) Bila kali terakhir anda makan pizza?
dah lame lah..saya pun xingat.


5) Lagu terakhir anda dengar?
what should i do (korean song)


6) Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini
minum air sambil jwb soalan2 ni.


7) Selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa?
ouh soalan ni.banyak..antaranya,imah,angah,adik,akak,budak kecik,budak korea=p
haha


8) Tag lagi 8 orang :
ramainyer nak kena tag ni..
1- Nurul Akrimi
2- Salsabiila
3-Nurafizah
4-Norahil Husna
5-Amirah Zailani(Kak Amy)
6-Wafaa
7-Ibrahem Azaman
8-Abdullah Hashim


9) Siapakah orang no 1 kepada anda
kakak yang baik=)


10) Katakan sesuatu mengenai orang no 5
Dia ni akak sepupu saya,suka jalan2.hehe


11) No 3 ada hubungan dengan siapa?
dengan siapa?? dengan keluarga n kitaorg semua as kawan dia kan??=p


12) Bagaimana pula dengan no 4?
alamak! saya tak taulah..ade ke nora??


13) Pesanan buat orang no. 6
jangan nakal2=p n ceria sokmo deh!


14) Kata-kata cinta untuk orang no. 2
saya sayang dia tak kire apepun!=)


15) Adakah no. 7 dan no. 8 mempunyai persamaan?
ade2...dua dua pun ex-classmates saya masa sekolah menengah.=p


16) Berikan 5 yang anda tahu tentang orang yang men-tag anda.

Sarah
seorg yg nmpk happy tapi hati dia agak sensitif.
sangat suka warna pink
suke bwkkan makanan tok kitaorg
sokmo online,chatting ngn sapela tuh=p
agak rapat dgn saya sewaktu di Nilai..


17) Persamaan antara kambing dan lembu
suka makan rumput=p

18) Perasaan anda buat tag ini.
gembira n agak serabut cket=p

19) Adakah anda tahu si Rizman itu sengal.
sape ni??

20) Gay or les?
i'm normal la..2 2 bukan!


akhirnya dah siap!
sarah oh sarah..
komen2!
kepada sesiapa yg ditag,silalah buat.
xnak buat pun tak pe..=)

2 comments:

hashim said...

hahah,,,ade2 jek si imah ni..tp baim special kit..huhuh..

Nor Halimah said...

emmm??
haha..tny psamaan jela..

 

Flavor of my life Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea