Sunday, January 03, 2010

E-1-1 M.S

Coretan daripada Nor Halimah Ahmad Ramli at 1:38 AM
2 JANUARI 2010

Hari ni dah masuk sebulan kami berempat di UIA Gombak.
Masa berlalu dengan pantas sekali.
Macam-macam dah berlaku sepanjang sebulan kehidupan di kampus baru.
Saya,Kimi,Bella dan Su.
Penghuni bilik yang paling riuh di blok kami,mungkin.
Sepanjang sebulan ni,macam-macam kenangan kita.
Baru sebulan,belum bertahun lagi,lepas ni jadi macam adik-beradik lah kita kan?
Semoga kita berempat terus kuat hadapi cabaran



p/s:thanks to Kimi and family semalam,memang sedaplah=D Nanti saya nak datang lagi,boleh?Rancangan last minute yang berjaya.Syabas semua=p

2 comments:

tintamujahidah said...

imah.
baru perasan your post yg ni..
uh.oh,ur welcome lah sygg oii
come lah.
nnti mkn byk2..
pastu bwk blik bungkus...

haha.
jgn lupa...
XD

Nor Halimah said...

love u,kimi=D our "kak long"

 

Flavor of my life Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea